Werken bij BartN

Is werken in een hecht team volop in ontwikkeling. Onze visie op zorgverlening en onze dienstverlening is in één woord: duurzaam. We gaan altijd voor de lange termijn strategie door te luisteren, aan te voelen en te handelen. Alles wat we doen is maatwerk, afgestemd op de actualiteit binnen organisaties. 

Samen een nieuwe weg in slaan

Onze vacatures

Met enige regelmaat zijn we op zoek naar medewerkers en freelancers in de zorg. Hier vind je de openstaande vacatures. Staat er niets voor je bij? Richt dan je open sollicitatie met motivatiebrief en CV aan info@bartn.nl

Zij halen al 't meest uit hun zorgverlening

Succesverhalen van en bij onze opdrachtgevers

We laten ons werk graag voor ons spreken. In onze casebeschrijvingen vind je het doel van de opdracht, de uitdaging van de opdrachtgever en hoe wij de opdracht aangevlogen hebben. Wil je meer succesverhalen lezen? Klik dan op de knop hieronder!

Met een hart voor de zorg,

Ons team

Samen kom je verder dan alleen. Dat is de visie van eigenaar en oprichter, Sylvia Barten. Sinds haar 16de werkt ze in de zorg. Eerst schoonmaakwerk in de schoolvakanties en later de interne opleiding tot ziekenverzorgende. Maar, ondernemersbloed kruipt waar het niet gaan kan. Sylvia wilde meer en vooral betere zorg leveren. Vanuit dat perspectief is BartN ontstaan. Eerst alleen een trainingsbureau voor zorgmedewerkers, maar nu ook een adviesbureau om zorgorganisaties te helpen om de beste zorg te kunnen verlenen. Daar zorgt ze voor, met een team van experts.

Omdat kennis op peil moet blijven

Onze trainingen

We bieden diverse trainingen aan, om medewerkers te helpen de beste zorg te verlenen. Ook zijn ze incompany voor teams en organisaties aan te vragen!

Omdat we het leuk vinden onze kennis te delen.

Onze blog

Regelmatig delen we onze kennis en visie op het vak! Wil je niets missen? Meld je dan ook aan voor onze nieuwsbrief!