Tevreden medewerkers zorgen voor goede zorgverlening

Verzuimpreventie:
Het 'Gezond werken, gezond leven' programma

Uitval van medewerkers – om welke reden dan ook – wil je te allen tijde voorkomen. Doe je dat niet, dan komt het bedrijf tot stilstand. En stilstand is achteruitgang. Ons ‘Gezond werken, gezond leven’-programma heeft een helder doel: voorkomen dat mensen uit gaan vallen, met name gericht op kortdurig verzuim.

Volgens een methodische aanpak

Succesvol voorkomen van uitval

Dat doen we samen. Met jou als werkgever en de werknemer. Het gaat om de verbinding tussen jullie, daaronder ligt de reden van het mogelijke uitval en dus de wetenschap over hoe we het moeten voorkomen. Of het nu gaat over persoonlijke problemen thuis of problemen op de werkvloer, communicatie is de sleutel naar fijn werken en fijn leven. 

1

Intake

Om goed beslagen ten ijs te gaan, voeren we een verkennend gesprek met jou als werkgever. We halen de verschillende cijfers rondom o.a. medewerkertevredenheid boven tafel, de aangenomen redenen van uitval van medewerkers vanuit jou als werkgever en wat je al geprobeerd hebt om het te voorkomen. Dat gesprek gaan we ook aan met betreffende medewerkers – om zo te kunnen checken of er discrepantie is.

2

Programmavorming

Op basis van uitvalpreventie stellen we een programma samen. Dit programma kan bestaan uit korte individuele coaching, groepscoaching, trainingen (bijvoorbeeld weerbaarheid of Ont-Moeten), maar ook een compleet 4-daags programma waarbij we enkele dagen weggaan naar een locatie in binnen- of buitenland. Met daarin groepscoaching, individuele coaching, trainingen en rust- en reflectiemomenten. Alles binnen dit programma is gericht op de balans tussen gezond werken en gezond leven.

3

Nazorg

We laten medewerkers en werkgevers na het voltooien van het programma niet los. De kans op terugval is groot en dat willen we te allen tijde voorkomen. Daarom doen we nazorg op individueel niveau, om men te coachen en weg & wijs te maken in gemoedsrust en het lekker in je vel te zitten.

Een sneakpeak van het 'Gezond werken, gezond leven' programma.

Contact met ons opnemen

En stappen zetten naar een betere zorgverlening

Wij helpen je graag! Vul het formulier in en we nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

Bij het invullen van dit formulier verklaar je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en privacyverklaring van BartN.