Muziek Ont-Zorgt

Ben jij klaar om de kwaliteit van het leven van cliënten aanzienlijk te verbeteren? Mariska Pool van Stichting De Vrolijke Noot daagt je uit om muziek tot een vast onderdeel te maken gedurende je werk. Via een dagdeel on-the-job coaching, om te kijken hoe muziek – op een laagdrempelige manier – in je dagelijkse werk past of een training die geaccrediteerd met 6 punten vanuit het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgenden.

Een belangrijk onderdeel van je leven

Muziek in de zorg

Muziek is een enorm belangrijk onderdeel van ons leven en van het leven van zorgbehoevende mensen. Zo is muziek het laatste wat vertrekt uit het brein bij mensen met dementie, wordt contact tussen jou en de cliënt waardevoller, stimuleer je met muziek ook meer beweging en maak je jouw werk een stuk leuker!

Ben je een zorgprofessional en werk je in een zorginstelling? Dan is onze on-the-job coaching eigenlijk onmisbaar en iets waar je enorm veel van opsteekt.

Na de training ga je naar huis met een bewijs van deelname en kun jij muziek goed inzetten om echt in contact te komen met mensen met dementie!

Wat leer je tijdens onze muziek in de zorg training?

Voor als jij het meeste uit de zorg wil halen.

Meer informatie?

Regelmatig organiseren we open trainingen, voor zorgmedewerkers die hun opleidingsbudget goed willen besteden:

Helaas, we hebben nu geen open trainingen gepland! Wil je als eerste op de hoogte zijn van de eerstvolgende training? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Dit levert het op:

Wil je meer informatie over een incompany Muziek Ont-Zorgt on-the-job of de eerstvolgende open inschrijf trainingen? Vul het formulier in en we nemen binnen drie werkdagen contact met je op.