Met een hart voor de zorg

En een oog voor de zorgorganisatie. Wij zijn de rechterhand van zowel medewerker als organisatie. We helpen medewerkers om vitaler te worden in werk en privé en organisaties de beste en meest innovatieve zorg te verlenen. Het doel: de beste zorg verlenen aan degene die er écht toe doet: de cliënt.

Voor wie we werken

Op weg naar een betere zorgverlening

Samen kom je verder dan alleen

“Mijn wieg stond in een familie vol zorgmedewerkers, zeelieden en ondernemers.
Voor mij was het heel natuurlijk om op mijn zestiende de zorg in te gaan. Jarenlang vond ik het heerlijk om met cliënten en in een team te werken. Maar ondernemersbloed kruipt waar het niet gaan kan: ik wilde meer en vooral betere zorg leveren. Als verpleegkundedocent en coach kon ik de passie voor het vak overbrengen en leerlingen inspireren om de ‘best mogelijke zorg’ te bieden aan cliënten. Na een reorganisatie werd ik manager, een uitdagende functie die ik zes jaar lang met plezier en soms frustratie uitoefende. Omdat mijn kwaliteit binnen het verandermanagement lag, kreeg ik zorglocaties onder mijn hoede waar een cultuur- of kwaliteitsomslag moest plaatsvinden. Samen met de medewerkers onderzocht ik hoe we de kwaliteit van zorg konden verbeteren zonder aan werkplezier in te boeten.  In die tijd besteedde ik het coachen en trainen uit aan anderen. En besefte hoezeer ik zelf die taken mistte… Bij de volgende reorganisatie besloot ik daarom mijn ondernemerskant echt de ruimte te geven en definitief te kiezen waar ik het meest blij van word: inspireren, analyseren, nieuwe technieken en methodes ontwikkelen en invloed uitoefenen op werk- en zorgprocessen. 

De drijvende krachten achter BartN

Ons team

Sylvia Barten

Eigenaar en algemeen directeur BartN Trainingen.
organisatie analyse, ontwikkelaar van trainingen

Trainer bij:
– PDL
– Zorgpad onbegrepen gedrag
– 7 bronnen coach arbeidsvreugde

Edith Zomerdijk

Er bestaat een manier van liefdevolle zorg verlenen die goed voelt voor de cliënt én de zorgverlener. Dat weet ik uit ervaring, want als ergotherapeut pas ik de methode al jaren toe in de revalidatiezorg voor volwassenen en kinderen.
Trainer bij:
– PDL 
– Zorgpad onbegrepen gedrag
– 7 bronnen coach arbeidsvreugde

Yolanda van Grieken

Ieder mens heeft persoonlijke kwaliteiten en valkuilen. Mijn focus ligt op de kwaliteiten: ik wil de deelnemers aan mijn trainingen in hun kracht zetten. Je bent namelijk weerbaar als je weet wat je talenten zijn en die op het juiste moment kunt inzetten.
Trainer bij:
– Weerbaarheid
– Zorgpad onbegrepen gedrag

Mariska Pool

Veel doen, weinig praten.  We brengen  de wetenschap vooral in praktijk. En iedereen doet lekker mee! Het belooft een vrolijke en leerzame dag te worden.
Trainer bij:
– jobcoaching met muziek
– 7 bronnen coach arbeidsvreugde
– wandelcoach 

Dirk Barten

GGZ verpleegkundige en ziekenverzorgende. Gercertificeerd trainer drang en dwang en gecertificeerd trainer algemene trainingen.
Trainer bij:
– Weerbaarheid
– Zorgpad onbegrepen gedrag
– 7 bronnen coach arbeidsvreugde

Marieke Deliën

Coach bij:
– PDL
– Zorgpad onbegrepen gedrag
– 7 bronnen coach arbeidsvreugde

 

Ruth van der Esch

“Als projectleider creëer ik ambassadeurs. Door de innerlijke drijfveren van de medewerkers te
herkennen en hun talenten te benutten, zullen zij veel eerder geneigd zijn hun enthousiasme over
een project over te dragen aan anderen. Wat de slagingskans van de implementatie van de
verandering aanzienlijk vergroot.”

-Projectmanager zorgpad onbegrepen gedrag

Nora Vellinga

Mede eigenaar en directeur bedrijfsvoering.
Ik houd mij bezig met de financiële en administratieve kant van BartN Trainingen.